Prima pagină / Rezultate Concursuri / Joc de creion 2016 – Ediția a VIII-a

Joc de creion 2016 – Ediția a VIII-a

Concursul Național „Joc de creion”, ediția a VIII-a 2016 este organizat de Școala Gimnazială „Mihai Viteazul” Pucioasa și inclus în Calendarul Activităților Educative la nivel național. 

Thank you for reading this post, don't forget to subscribe!

Organizatori: Școala Gimnazială „Mihai Viteazul” Pucioasa, în colaborare cu:

  • Ministerul Educaţiei Naţionale și Cercetării Științifice
  • Inspectoratul Şcolar Judeţean Dâmboviţa
  • Primăria Pucioasa şi Consiliul local
  • Clubul Copiilor Pucioasa
  • Centrul Cultural Pucioasa

Condiţii de participare: Persoana de contact din fiecare şcoală trimite şcolii organizatoare prin poştă, până la data limită de 8 aprilie 2016, data poştei, lucrările plastice, literare, prezentările Power Point realizate de către elevi pentru concurs.

Perioadă desfăşurare:  ianuarie-iunie 2016

Concursul mai sus menționat face parte din categoria concursurilor cultural-artistice, culturi și civilizații și este implementat de Școala Gimnazială „Mihai Viteazul” Pucioasa, în colaborare cu partenerii menționați mai sus.

Obiectivul general urmărește atragerea și stimularea interesului elevilor pentru activitățile artistice, prin valorizarea cunoștințelor despre culturi și civilizații din Europa, în vederea dezvoltării personale și adaptării la o societate solicitantă și în permanență schimbare.

Proiectul se adresează elevilor claselor I-VIII, pe doua categorii:clasele I-IV și clasele V-VIII și cuprinde mai multe secțiuni: dansuri europene, majorte de tradiție europeană, teatru, recitare, soliști vocali, creație plastică, creație literară, PPT.

Condițiile de participare sunt detaliate in regulamentul concursului.     descarcă